Tjänster_old

Vistcom AB erbjuder tjänster inom termografering och servicereparation på värmekameror. Vi tillhandahåller även underhåll och uppdatering av värmekameror. Vi kan felsöka och eventuellt åtgärda din värmekamera på plats så att ni snabbt kan komma igång med övervakning av industriprocesser eller andra tillämpningar.

Termografi är en beröringsfri mätmetod av temperatur och värmekameran visar temperaturfördelningen över olika objekt. Därför kan värmekameran användas vid en rad olika applikationer. Tanken är att ge dig som kund ännu bättre kvalitet och ännu mer information, vilket ska leda till fler och bättre beslutsstöd för förebyggande underhåll. Därför har vi valt att dela in våra tjänster i olika serviceområden.

  • Bygg : Termografi för byggsektorn är den enklaste och snabbaste sättet att förbättra energieffektiviteten i fastigheter. En värmekamera visar tydlig bristfällig isolering, energiläckage och ger dig ett bra underlag för framtida renoveringsprojekt.
  • Industri : Inom industrin kan infrarödteknik ge dig en fullständig överblick av eventuella brister på din anläggning på ett snabbt, enkelt och säkert sätt. Detta ger dig konkurrensfördelar och minskar antalet driftstopp som medför större tillgänglighet och effektivitet. Avvikelser i processindustrin kommer upp till ytan med hjälp av en värmekamera son visualiserar temperatur fördelningen för den efterfrågade objekten.
  • Medicin : Värmekameran visualiserar kroppens yttemperatur och kan eventuellt visa avvikande fysiologi både hos människor och hos andra levande varelser genom att avslöja förändringar i blodtillförsel i kroppen. Tumör och bröstcancer tillväxt kan påverka hudtemperaturen som kan visualiseras med hjälp av en värmekamera. Undersökningen är smärt-och beröringsfri och helt ofarlig eftersom man endast tar emot värmen som patienten avger.
  • Service : Med kunnig personal med flerårig erfarenhet av felsökning och reparationsarbete av mätinstrument ser vi till att
    din värmekamera kommer snabbt igång efter haveriet. Vi utför tillståndskontroller, vibrationsmätningar och termografering i syfte att öka tillgängligheten, livslängden och prestandan på maskinerna i olika industriprocesser.
  • Jourverksamhet : Vistcom AB tillhandahåller servicetekniker för jour dygnet runt till våra avtalskunder inom Industri och Fastighet. Vi tillhandahåller idag jourservice för fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och industrier i Stockholm och Uppsala.
  • Uthyrning : Vi tillhandahåller även mätinstrument och värmekameror för uthyrning, i första hand till företag men även privatpersoner. Oavsett dina behov inom termografi har vi en passande värmekamera som kommer att upfylla dina önskemål. Du får allt du behöver för att komma igång och du får ett fast pris per dag. Kameran är självklar skadeförsäkrad och ingår i priset. Självrisk tillkommer.