Tjänster

I samband med våra hyresprodukter kan vi eventuell erbjuda tjänster relaterade till dessa produkter. Vi kan bland annat erbjuda tjänster inom termografering, felsökning, service av maskiner och personal till lagerinventering mm.

Tjänster inom termografering

Termografi är en beröringsfri mätmetod av temperatur och värmekameran visar temperaturfördelningen över olika objekt. Därför kan värmekameran användas vid en rad olika applikationer. Tanken är att ge dig som kund ännu bättre kvalitet och ännu mer information, vilket ska leda till fler och bättre beslutsstöd för förebyggande underhåll. Därför har vi valt att dela in våra tjänster i olika serviceområden.

  • Bygg : Termografi för byggsektorn är den enklaste och snabbaste sättet att förbättra energieffektiviteten i fastigheter. En värmekamera visar tydlig bristfällig isolering, energiläckage och ger dig ett bra underlag för framtida renoveringsprojekt.
  • Medicin : Värmekameran visualiserar kroppens yttemperatur och kan eventuellt visa avvikande fysiologi både hos människor och hos andra levande varelser genom att avslöja förändringar i blodtillförsel i kroppen. Tumör och bröstcancer tillväxt kan påverka hudtemperaturen som kan visualiseras med hjälp av en värmekamera. Undersökningen är smärt-och beröringsfri och helt ofarlig eftersom man endast tar emot värmen som patienten avger.
  • Industri : Inom industrin kan infrarödteknik ge dig en fullständig överblick av eventuella brister på din anläggning på ett snabbt, enkelt och säkert sätt. Detta ger dig konkurrensfördelar och minskar antalet driftstopp som medför större tillgänglighet och effektivitet. Avvikelser i processindustrin kommer upp till ytan med hjälp av en värmekamera son visualiserar temperatur fördelningen för den efterfrågade objekten.

    Med våra värmekameror kan vi mäta temperaturen beröringsfritt på säkert avstånd och på sådant sätt identifiera problemområden innan de verkliga problemen uppstår
Tjänster inom Service (felsökning, underhåll och reparation)

Med kunnig personal med flerårig erfarenhet av felsökning och reparationsarbete av industri och maskinservice ser vi till att dina maskiner eller produktionslinjer kommer snabbt igång efter haveriet. Vi utför tillståndskontroller, vibrationsmätningar och termografering i syfte att öka tillgängligheten, livslängden och prestandan på maskinerna i olika industriprocesser.

Personal till Inventering

Vi hjälper dig att inventera ditt lager med rätt personal som är vara att använda våra räknevågmaskiner och på sådant sätt kan de snabbt sätta sig in i olika arbetsuppgifter. Vår personaluthyrning går ut på att erbjuda erfaren personal inom logistik som på ett effektivt sätt kan lösa problem med bemanning på arbetsplatsen.