Portabel Elcentral med Elmätare 1-Fas

I Elcentralen ingår en jordfelsbrytare (Hager CDA225R) och en automatsäkring (Hager MCN116 C16). Det kan användas för fakturering av energiförbrukningen för olika elanläggningar (båtbryggor, campingplatser mm.).  Eventuell kan den användas som en utmärkt felsökningsinstrument som hjälper dig att hitta på ett snabbt sätt vilken del av elsystemet som visar avvikande strömförbrukning. Det är ett alternativ eller kompletterande mätinstrument till tång amperemeter då aktuell ström anges. Elcentralen passar in i alla applikationer, speciellt  inom industri  där undermätning av elförbrukning skall tillämpas.

Elmätaren visar som standard energiförbrukning (kWh) och aktuellt effektuttag (kW). Mätningar presenteras i en bakgrundsbelyst LCD display och med hjälp av en touchfält i displayens nederkant kan man växla mellan mätsidor som kan ge information bland annat om spänningen och aktuell ström (A).

Själva elmätaren klarar att mäta ström upp till 45A men elkabel med dimensionen på 2,5mm begränsar mätningen till 16A hos elcentralen.

  • Portabel Elcentral med Elmätare 1-Fas. (Pris 2980kr)
  • Artikelnummer: 090630

I priserna ingår inte moms eller frakt.