Energimätare – Strömmätare 3-Fas

Produkten har utgått och ersatts med Portabel Elmätare 3-Fas

Portabel 3 fas elmätare för fakturering av energiförbrukningen för olika elanläggningar (båtbryggor, campingplatser mm.).  Eventuell kan den användas som en utmärkt felsökningsinstrument som hjälper dig att hitta på ett snabbt sätt vilken del av elsystemet som visar avvikande strömförbrukning. Det är ett alternativ eller kompletterande mätinstrument till tång amperemeter då aktuell ström per fas anges.

Energimätaren passar in i alla applikationer, speciellt  inom industri  där undermätning av elförbrukning skall tillämpas. Den visar som standard energiförbrukning (kWh) och aktuellt effektuttag (kW), med hjälp av joysticken i fronten kan även aktuell ström per fas (A) samt reaktiv förbrukning (kvarh) och effekt (kvar) visas. Mätinstrumentet  indikerar fel fasföljd med hjälp av en symbol i displayen. Installationen är förenklad eftersom strömriktningen inte spelar någon roll plus att den är byggd som en adapter.

Energimätaren klarar att mäta ström upp till 65A , visar aktuell strömförbrukning på varje fas och finns i tre olika varianter: med 64A, 32A och 16A handske.