Uthyrning av Värmekamera

Värmekameran hämtas på vårt kontor i Sollentuna. För företag finns det möjlighet att få den levererad  direkt till ditt kontor via DHL. Fraktsedel för retur kommer det att finnas i paketet. Bokning av instrument bör göras minst ett arbetsdag före avhämtningsdag för att kunna säkerställa att varan finns tillgängligt. Samtliga värmekameror sparar både visuella och infraröda bilder som lätt kan överföras till dator för närmare undersökning.

  • Flir Ex. Flir Ex är en robust, kompakt och användarvänlig värmekamera som mäter temperatur med mycket stor exakthet. Tack vare en upplösning på 320 x 240 inom mätområdet -20ºC till 250ºC och termisk känslighet på 0.06ºC får man en tydlig bild som funkar bra för hemmafixaren.
  • Flir T. Den professionella termograförens val på grund av ergonomi, enkelt handhavande och med en rad innovativa funktioner. Kameran är lätt och kompakt och utrustad med en underhållsfri okyld mikrobolometerdetektor som mäter temperaturer i olika temperaturområden från -20 °C till 1200 °C. Upplösning 320 x 240 med en termisk känslighet på 0,05ºC.
  • Fluke Ti. Fluke Ti är det perfekta verktyget för felsökning på elektriska system. Värmekamerans mångsidighet vid problemsökning ger svar som få andra mätinstrument kan ge. Med en upplösning på 160×120 och en termisk känslighet på 0,2ºC.